Meer nieuws

Ik realiseer me net dat ik op twee plekken nieuwsberichten plaats. Het is namelijk heel makkelijk om een Facebook bericht te plaatsen op de Facebook pagina en zo staan daar berichten die ik hier niet onder ‘nieuws’ heb en ongetwijfeld ook andersom.

Even voor de eventuele Facebook haters dan de laatste berichten van daar:

Ik vond een kleine uitgeverij die drie boekjes uitbrengt met de titels ‘Leerling’, ‘Gezel’ en ‘Meester’. Meer informatie op www.drie-maconnieke-boeken.nl.

De onafhankelijke loge Ishtar blijkt een Facebook pagina te hebben. Ik was laatst aan het zoeken naar gemengd Maçonnieke Facebook activiteit en vond alleen een groep van de NGGV loge Jan Amos Comenius, een persoon met de naam Loge Rakoczy en nu dus de Facebook pagina van Ishtar. Bezoek de Facebook pagina als je hier meer van wil zien.

Er is een “Sermoen van Jeroen” (van Marwijk) op 28 Februari in Deventer om het eerste lustrum van de loge Pentagram te vieren. Deze lezing is openbaar.

De lezing van Paul Marselje naar aanleiding van het boek ‘Het Verloren Symbool’ van Dan Brown die ik laatst aankondigde voor Breda, wordt op dinsdag 22 maart ook gegeven bij de loge Het Middelpunt in Ede. Ook deze lezing is openbaar.

De Groep Le Chemin had ik hier wel al aangekondigd.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *