Maçonnieke uitwisseling 10/4/16

ishtar_logo_klein1

Al langere tijd lijkt er sprake van een ‘groeiend besef van maçonnieke multiculturaliteit’. Dit althans constateert Broeder Hugo de Cnodder en met hem inmiddels vele andere Broeders en Zusters vanuit diverse loges en obediënties in Nederland en België.

Het verheugt ons dan ook zeer dat wij Broeder De Cnodder, die aan de basis stond van de ‘Dag van de Ontmoeting’ in Antwerpen waar vele Broeders en Zusters uit België en Nederland aan deelnamen, bereid hebben gevonden om op zondag 10 april 2016 een maçonnieke uitwisseling met ons te houden naar aanleiding van zijn boeiende studieproject “Vrijmetselarij van morgen: eindelijk op weg naar Meesterschap?” Broeder De Cnodder voegt daar nog aan toe: ‘Een hopelijk verfrissende sociaal-wetenschappelijke benadering’.

Vanuit ons streven elkaar telkens opnieuw te ontmoeten, zodat we elkaar werkelijk leren verstaan, nodigen we u en al uw Broeders en Zusters van harte uit deel te nemen aan de maçonnieke uitwisseling met Broeder De Cnodder. Hoe meer Broeders en Zusters vanuit diverse Loges en Obediënties deelnemen, des te waardevoller zal ons samenzijn kunnen worden. Komt dus allen!

We ontmoeten elkaar in Leiden, in het Leidse Logegebouw aan de Steenschuur 6 – inloop vanaf 13.30 uur, aanvang bijeenkomst om 14.00 uur. Na afloop van de uitwisseling is er alle gelegenheid tot napraten, onder het genot van een drankje.

Graag horen wij uiterlijk 27 maart 2016 van u of u wenst deel te nemen aan deze uitwisseling, zodat wij met uw komst rekening kunnen houden. Vriendelijk verzoek om uw aanmelding toe te sturen via het volgende e-mailadres: info@vrijmetselaars-leiden.nl.

We verheugen ons nu reeds op uw komst en op onze ontmoeting!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *