De Nieuwe Lantaarn

Quatuor Coronati “De Nieuwe Lantaarn”, is per 1 januari 2017 de naam van de nieuwe wetenschappelijke afdeling van de stichting Ritus en Tempelbouw. De organisatie is de voortzetting van de Commissie Wetenschap van het Instituut Maçonnieke Vorming van de Nederlandse Orde van Vrijmetselaren.

In maart en april organiseert De Nieuwe Lantaarn weer een serie voorjaarscolleges die wordt afgesloten met een symposium. “Bijeenkomsten kunnen besloten, alleen voor maçons, maar ook openbaar zijn.” Helaas wordt op de website niet aangegeven of de voorjaarscolleges “alleen voor maçons” (en wat voor “maçons”) of openbaar zijn.

Desondanks heb ik de data toegevoegd aan het activiteitenoverzicht (klik op “activiteiten” in het menu boven aan).

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *