Einde loge Noorderlicht

Noorderlicht

In augustus 2016 kon je lezen dat er in het Noorden een gemengde loge in oprichting was. In maart van dit jaar bleek er een website te zijn. Eind april was er wat commotie op Facebook toen een aankondiging van een open dag van Noorderlicht werd gedeeld. In het bedoelde artikel stond:

Verder zal de toekomst leren hoe het Noorderlicht vergaat. Haar ‘voorganger’ ‘In Beslotenheid Een’ lijkt een mislukt project. Of Noorderlicht het beter gaat doen, weten we over een tijd.

Die tijd blijkt dus niet zo lang te zijn en Noorderlicht gaat In Beslotenheid Een achterna. Hopelijk heeft de commotie op Facebook hier iets mee te maken. Deze website is om te informeren zonder waardeoordeel.

Misschien is de aanpak voor de nieuwe loge niet optimaal geweest, maar het is hoe dan ook jammer dat de provincies Friesland, Groningen, Drenthe of Flevoland het met één gemengde loge moeten stellen. (Fiat Lux in Leeuwarden.)

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *