Vrouwelijke Vrijmetselarij in Assen?

Er is in Drenthe belangstelling voor vrijmetselarij voor vrouwen. Dat bleek bij twee eerdere gelegenheden om kennis te komen maken via open bijeenkomsten van Loge Moed van Volharding (van het Grootoosten) in Assen.
Op zaterdag 9 december organiseert vrouwenloge De Waterspiegel nu een informatieve bijeenkomst aldaar. Vrouwen die meer willen weten over vrijmetselarij in het algemeen of vrijmetselarij voor vrouwen in het bijzonder zijn hartelijk welkom. Als thema van onze inleiding hebben we gekozen voor ‘Werken met symbolen’.
(Of er mettertijd echt een loge kan ontstaan in Assen weten we uiteraard nu nog niet.)
Plaats: Logegebouw Esstraat 43A, Assen. Wanneer:
9 december 14-16 uur.
Aanmelden via info@VmVnl.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *