Toelichting Vrijmetselarij voor Vrouwen

Het was een commentaar op een ouder bericht, maar een nieuw bericht heeft misschien wat meer aandacht, dus ik citeer even de reactie:

Ter verduidelijking:
Onder Vrijmetselarij voor Vrouwen Nederland (kortweg VmV) valt Loge De Waterspiegel (Gouda), opgericht 15 december 2015 en de werkgroep VmV Assen. Onze website is VmVnl.nl. Wij werken met ritualen die gebaseerd zijn op die van het Grootoosten Nederland.

De groep Danu valt niet onder VmV en is in feite nog geen loge. Het aantal Meesters is nog niet voldoende en er is bijstand van buiten nodig bij rituele arbeid. Zij werken met ritualen die afkomstig zijn van de Belgische Vrouwen Grootloge.

Wij werken niet samen, maar hebben wel zo nu en dan contact met elkaar. Op hun website worden gegevens van de onze overgenomen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *