Zoek een loge

Met wat meer informatie gaan mensen zich ook weer dingen afvragen. Als je weet dat er verschillende soorten Ritualen zijn, wil je bijvoorbeeld misschien wel weten of er een bepaald soort loge bij jou in de buurt zit. 

Daarom heb ik eerst het lijstje “loges per provincie” omgebouwd naar een lijstje “loge per soort” (Ritus), maar daarna kreeg ik het idee om een doorzoekbare lijst te maken. Dat zou verschillende ingangen kunnen combineren, zoals Ritus èn provincie.

Wel blijkt dat ik niet van elke loge (zeker) weet met wat voor Rituaal ze werken, dus hulp is welkom.
Zou je eens door het lijstje willen lopen om te zien of alles klopt?
Alvast bedankt.

Als de lijst correct is, ga ik (denk ik) de informatie ook toevoegen aan de Google Map.

Mocht iemand informatie hebben over de Vlaamse loges, dan is deze ook welkom.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *