De Korenaer is Metropolis?

Bij mijn rondje langs loge websites om te zien of er nog wat nieuws is gebeurd, viel meteen op dat op het adres van de loge De Korenaer (Verenigde Vrijmetselaars Loges Nederland) nu de website is van een loge die Metropolis heet. Het adres waar wordt samengekomen is hetzelfde.

Bovendien valt er het volgende te lezen:

De bijeenkomsten voor de Ronde Tafel zijn even gestopt omdat de belangstellenden óf zijn ingewijd, óf een andere richting hebben gekozen. In de tussentijd voeren we wel informatieve gesprekken met belangstellenden. Wil je nader kennismaken met onze loge, neem dan contact op met ons via contact en wij zullen je benaderen voor het maken van een afspraak. De bijeenkomsten van de Ronde Tafel beginnen weer in september.

Het lijkt er dus op dat deze wijziging al in het derde kwartaal van vorig jaar heeft plaatsgevonden. Inhoudelijk is de website grotendeels hetzelfde, dus lijkt alleen een naamswijziging.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *