Activiteiten

Sinds de uitbraak van het Covid-19 virus is er veel veranderd. Op het moment worden er weer initiatieven ontwikkeld binnen de mogelijkheden, maar de situatie kan altijd veranderen. Het overzicht is zo actueel als mijn informatie, maar heb je interesse in een activiteit, informeer zeker bij de organisatie.

Hieronder zie je een lijst met activiteiten die interessant (kunnen) zijn voor mensen met een interesse in gemengde Vrijmetselarij, vrouwen Vrijmetselarij of Weefsters. Dit kan gaan om open dagen/avonden van loges, maar net zo goed een openbare activiteit van een niet gemengde, vrouwen- of Weefsters-loge.

Je kunt in de lijst zoeken op ‘soort’ bijeenkomst, orde en provincie.
Klik op de titels voor meer informatie.

Ontbreekt de open avond van jouw loge? Weet je van een openbare lezing met een Maçonniek thema? Meld het hier.

sep
26
za
2020
GEANNULEERD Ritus en Tempelbouw studiedag “Kleur Bekennen” @ Restaurant Oud London
sep 26 @ 13:00
Voor meer informatie en om je aan te melden, kijk hier.
okt
2
vr
2020
Verdiepingsweekend groep Le Chemin @ Zeist
okt 2 – okt 4 hele dag

Graag informeren wij u over de verdiepingsbijeenkomst welke zal plaatsvinden van 2-4 oktober in Zeist. Traditioneel organiseert de Groep Le Chemin in het najaar een retraite of verdiepingsweekend. Terwijl de evenementen online en in Bilthoven toegankelijk zijn voor iedereen, is het verdiepingsweekend voorbehouden aan ingewijden, dus personen die in enige obediëntie ooit zijn ingewijd, onafhankelijk of zij op het ogenblik actief lid zijn of niet.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

okt
28
wo
2020
Avond voor belangstellenden @ loge Sciviam (OvW) Hengelo
okt 28 @ 19:00Uiteraard kun je ook altijd terecht in de Vrijmetselaarsmusea van Den Haag (woensdag tot en met zondag) en Brussel (dinsdag tot en met zaterdag).

Zoals de rest van deze website, bevat het bovenstaande overzicht geen bijeenkomsten die alleen toegankelijk zijn voor (leden van) mannen-organisaties. Dit vanwege het simpele feit dat deze website zich alleen richt op vormen van Vrijmetselarij die open staat voor vrouwen om daar meer aandacht voor en informatie over te kunnen geven zonder dat deze wordt ondergesneeuwd door informatie over de andere veel grotere vorm van Vrijmetselarij.