Activiteiten

Sinds de uitbraak van het Covid-19 virus is er veel veranderd. Korte tijd werden er weer initiatieven ontwikkeld binnen de mogelijkheden, maar deze zijn opnieuw veranderd. Het overzicht is zo actueel als mijn informatie, maar heb je interesse in een activiteit, informeer zeker bij de organisatie.

Hieronder zie je een lijst met activiteiten die interessant (kunnen) zijn voor mensen met een interesse in gemengde Vrijmetselarij, vrouwen Vrijmetselarij of Weefsters. Dit kan gaan om open dagen/avonden van loges, maar net zo goed een openbare activiteit van een niet gemengde, vrouwen- of Weefsters-loge.

Je kunt in de lijst zoeken op ‘soort’ bijeenkomst, orde en provincie.
Klik op de titels voor meer informatie.

Ontbreekt de open avond van jouw loge? Weet je van een openbare lezing met een Maçonniek thema? Meld het hier.

feb
27
za
2021
AFGELAST Ontmoetingsdag Ritus en Tempelbouw @ Brugge
feb 27 @ 12:00
“Met spijt delen wij u mee dat de ONTMOETINGSDAG R&T-STC 2021 die voorzien was voor zaterdag 27 februari 2021 in het Brugse loge gebouw, omwille van de corona-pandemie en de daarbij geldende veiligheidsmaatregelen logischerwijze niet kan doorgaan. Maar uitstel is voor ons geen afstel: in januari 2021 trachten wij om in het najaar een uitwijkdatum in datzelfde logegebouw te reserveren voor een tweede en laatste  poging om deze OD R&T-STC 2021 vooralsnog in te richten: jullie mogen derhalve in de loop van februari 2021 hierover uitsluitsel verwachten.”Uiteraard kun je ook altijd terecht in de Vrijmetselaarsmusea van Den Haag (woensdag tot en met zondag) en Brussel (dinsdag tot en met zaterdag).

Zoals de rest van deze website, bevat het bovenstaande overzicht geen bijeenkomsten die alleen toegankelijk zijn voor (leden van) mannen-organisaties. Dit vanwege het simpele feit dat deze website zich alleen richt op vormen van Vrijmetselarij die open staat voor vrouwen om daar meer aandacht voor en informatie over te kunnen geven zonder dat deze wordt ondergesneeuwd door informatie over de andere veel grotere vorm van Vrijmetselarij.