Calendar

mrt
21
di
2023
Open avond @ loge La Bonne Espérance (LDH), Dordrecht
mrt 21 @ 19:30

Op 21 maart aanstaande organiseren we weer een open avond.

Vraagt u zich af of Vrijmetselarij iets voor u is? Of bent u benieuwd wat lidmaatschap anderen gebracht heeft? Wilt u meer weten over de internationale Orde “Le droit humain”, waaronder wij werken?  Hiervoor kunt u terecth op deze avond in ons logegebouw te Dordrecht!
Dinsdag 21 maart om 20:00u, inloop vanaf 19:30u
mrt
31
vr
2023
Open avond @ loge Delta (LDH), Delft
mrt 31 @ 19:30

Op 31 maart 2023 wordt er weer een open avond georganiseerd. Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom. Wij starten om 20:00 uur met een aantal voordrachten van onze leden en u kunt een kijkje nemen in onze Tempel waar wij onze rituele arbeid uitvoeren. Ook laten wij u graag kennismaken met het Compareren, een werkwijze die vrijmetselaren hanteren. Compareren houdt het zonder oordeel naast elkaar leggen van opvattingen en meningen in. Vertellen en uitleg geven worden afgewisseld met luisteren en vragen stellen.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

apr
20
do
2023
Open avond @ loge Georges Martin I, Den Haag
apr 20 @ 20:00

Onze Loge organiseert regelmatig een avond voor belangstellenden. Het programma biedt u volop gelegenheid kennis te maken met de Vrijmetselarij en onze gemengde Loge. Verschillende leden zullen een kort Bouwstuk houden, dat is een voordracht binnen de Vrijmetselarij. Met een programma in de Tempel laten we u zien op welke wijze en in welke sfeer wij samenkomen. Ook kunt u ons gebouw bekijken en natuurlijk is er ruimte voor uw vragen.​

De volgende avond voor belangstellenden zal plaatsvinden op 20 april 2023.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.